9 Mayıs 2012 Çarşamba

benim adım giulietta

birkaç gün sonra direksiyon sınavına girip, bir eğitim-öğretim çilesinden daha kurtulacağım. teori kısmını 96 ortalamayla geçip lise dönemime bir gönderme yapsam da önemli olan direksiyon sınavı ve onun kahrolası debriyaj gaz dinamikleri. neyse ki kursun berbat arabasını bile yerinden kaldırabiliyorum, birkaç gün sonra kazanacağım alfa romeo giulietta'mı rahatlıkla kullanabilirim sanırım.

- har vurup harman savurma ile alfasını değil en fazla kafasını alırsın abi?

durum şu ki, şans oyunlarında pırlanta boynuzlu şeytanlara bile külahı ters giydireceğim bir güce sahip oldum. henüz iyi bir miktar kazanmış değilim fakat güçte bir dalgalanma seziyorum. bir ay önce, son iki liramı japon liginin tahmin edilemezliğine yatırmış ve artık ne olacaksa olsun demiştim. o kupon tuttu ve bana kırk lira kazandırdı, otuz sekiz lirasını banko kuponlara yatırıp son iki lirayı da bayern'in real madrid'i yenmesine bastım. tüm banko kuponlar, kainattaki diğer banko kuponlar gibi büyük bir huzurla yattı. mario gomez'in son dakikadaki golü ile bayern münih kazandı. elimde sekiz lira kalmıştı; hepsini birdenbire yok etmek için fransa ligine ve montpellier'in yamaçlarına gömdüm. kader bu ya, montpellier o gün kazandı ve nancy, çilekeş halkının onuru için sıfır sıfır beraber kalarak bana otuz lira kazandırdı. artık takım adı görmek istemediğimden otuz liranın tamamıyla piyango bileti aldım, bilyoner.com her çeyrek için ayrıyeten bir çekiliş hakkı ve bir kişiye de beyaz renkli giulietta veriyordu. otuz liralık piyango biletinden altı tane çekiliş hakkı ve son iki rakamıyla birlikte amortiden de on beş lira kazandım. 

on beş lirayı atromitos'a fırlattım, paok'la berabere kalıp bana doksan kağıt bıraktı. doksan kağıdın bir kısmıyla yine piyango bileti aldım ve bütün bu çilenin birkaç gün içinde bitmesi için, saçma sapan liglere gönül verdim.

her neyse, alfa romeo çekiliş sonuçları ise cuma günü açıklanacak. cumartesi günü ehliyet sınavına gireceğim. sanıyorum ki mayısın sonunda ehliyetim ve arabam olacak, bütün bu saçmalıkları başlatan son dakika golcüsü mario gomez'in hatrına da arabamın arkasına süper mario yazdıracağım. hem belki otomatik vitesli olursa, debriyajdan yavaşça çekerken de bacağı can çekişen atlarınki gibi titretmem. son saniyede atılan bir golün yarattığı depremden de 140 beygirlik arabamla hızla kaçabilir, bir at çiftliğine sığındıktan sonra  da araba karşılığı on çift at ile kumsalları ele geçirebilirim.




1 yorum:

Adsız dedi ki...

sen bir rüya gören ve gördüğü rüyaya inananlardansın.senin gibi insanlara ihtiyaç var bu dünyada.çok yaşa emi.