25 Ağustos 2011 Perşembe

choose your side


bugünkü toplantıya dair çizdiğim iki alternatif. bana verilen sadece 65 metre civarı bir uzunluk ve tahmini yükseklikti. birisinin modern, diğerinin klasik çizgiler taşıması istendi. bir şeyler yapıp patrona teslim ettim, sence toplantıdan hangisi sağ çıkacak tuborger? ankete katıl, öpücük kazan. o değil de yarın blogun birinci yıl dönümü fakat böyle şarlatanlıklardan tiksindiğim için paniğe kapılmayıp sadece içeceğim. çok uzakta atlar kişneyecek.


anket sonuçlandı:


verilen 80 oydan ( en az 100 kişi verir demiştim, sikko bir blogger olduk panpa) 58'ini üstteki, 9'unu alttaki, 6'sını hiçbiri ve geri kalanını da her ikisi aldı. benim de oyum üsttekineydi, düzenin içinde karmaşanın güzelliğini görür gibi olmuştum onda. alttaki ise her zaman her yerde karşımıza çıkan basit replikalardan öteye gidemiyordu. neyse, belasını versin. 9 günlük tatil yalan ve dolanla bitti. bir sonraki tatile kadar buradayım.

7 yorum:

Candaş dedi ki...

modern güzel olmuş ya.

Soru İşareti dedi ki...

Her ikisi de harikulade olmuş.

mies dedi ki...

ben de oyumu modernden yana kullandım, sütun devri çoktan kapanmalıydı. gerçi ne kadar modern tartışılır.

boşvernist dedi ki...

modern iyidir de o toplantıdaki benjaminler klasiği seçecek bence içime doğdu.

4numara dedi ki...

ikisi de aynı bina mı? dur lan şok olma hemen şaka diyom, ama modernde tek giriş var... klasik simetrikse modern asimetrik mi olmalı? off tashih modundaki zevzek yar.doç. stili...

mies dedi ki...

klasikteki girişlerin birisi sahte giriş abi:) patron dedi. tek giriş- çıkış olmalı, giren müşteri kolay kolay çıkmamalı. labirent gibi zaten mağazanın içi. hangisine oy verdin?

4numara dedi ki...

üsttekine...yine olsa yine üsttekine verirdim...başıma ne geldiyse modernden geldi...modern iyidir...çabuk sıkılırlar 2 sene sonra bi cephe daha yaptırırlar...