5 Ocak 2011 Çarşamba

sakin ol şampiyon

öyle bir yazı yazma isteğiyle boğuşuyorum ki birazdan ağzımdan burnumdan kan gelse şaşırmayacağım. bunu tetiklediği için oval plana, bunun kesitlerine ve görünüşe giren ceketlere ne kadar teşekkür etsem azdır. bir çizgi bana on cümle kazandırıyor fakat bu on cümleyi temize çekemiyorum. her saat, motivasyonum yarıya düşüyor ve kendimi yeniden şarj etmek için resmen cebelleşiyorum. akşam olsa da bitse gibi bir durum yok, başıma kalmış bir projeden beni ancak şık bir göktaşı kurtarabilir. hafta sonu gelmese de olur, nasıl olsa dönüp dolaşacağımız yer burası olacak. aralık ve ocağın 31 çekmesi, maaşa olan uzaklığımı maksimuma çekse de günler bir şekilde geçiyor, kendimi kısa çeken şubatın hayaliyle avutuyorum. askerde de şubatı sevmiştim, dört pazarteside bitirmiş ve marta geçmiştik. şimdi ise ocağın beşindeyim, adana kebabının bulgur işgalinden kurtuluşunun bilmem kaçıncı senesindeyim. kutlamalara ofisten katılıyor ve autocad'ten bildiğin nefret ediyorum. kafam karıncalanıyor, projeye yaklaşıp uzaklaşmaktan midem bulanıyor. hayvanlar gibi yazmak ve dünya'nın öteki ucundan çıkmak istesem de kendimi sakinleştiriyorum. bana ödemeyi kelimeler üzerinden değil çizgiler üzerinden yapıyorlar ve para birkaç sorunu halletmekte epey işe yarıyor. kalacak yer - yiyecek yemek gibi ilkel insan ihtiyaçlarını sene 2011'de karşılamak için haftanın altı günü buradayım ve buraya alışmaya çalışıyorum.




7 yorum:

4numara dedi ki...

komut satırını gözden kaçırdım sanma.

mies dedi ki...

ahahaha, o dikkatli okuyucularım için bir espiriydi. iyi ki laf falan sokmamışım orada:)dumura uğratmamışım. bi de kebap ye bugün be, adettendir.

4numara dedi ki...

bir de şu ana ekran rengi 253 kodlu gri olsa çağ atlayacaksın. autocad'e bakışın değişecek.

4numara dedi ki...

kebap işi kolay. izin çıkarsa hem işyerinden hem hanımdan 21-22-23 ocak'ta rixos lares'teyim.

mies dedi ki...

rengin tonuyla sorunum yok, o ortadaki oval dümbüğün kesiti ve görünüşüyle kavgalıyım. hayatımı sikti attı ya bir haftadır, 2011'e girmedim o bana girdi sanki. cinema 4d'nin kurbanı olurum. rixos'ta ne yapacan da? bizi bozar öyle yerler, varsa yoksa şişci ramazan:)

4numara dedi ki...

resmi kayıtlara göre rixos. kamu ihale kanunu eğitimi.uygulamada gezecek neresi varsa yettiğimiz kadar. bu ovali clinton'dan beri sevmem. dört köşe olacaksın bitirince. sıkma canını.

mies dedi ki...

kamu ihale kanunu eğitimi rixos'ta ise ben bu ovali bir kenara koyup, kpss'den birkaç soru çözeyim. bu memurluk tam bana göre, çalışmam demiyorum hobi olarak yine çalışırım ama önceliğim tatildir:) iyi olacak iyi.